WordPress Website Audit

897,00 excl. BTW

Grondige evaluatieprocedure van de toestand van je website:

CHECKLIST van 60 gecontroleerd punten, variërend van inhoud tot vindbaarheid (basis SEO), algemene en technische configuratie, statistieken, formulieren, gebruikerservaring, prestaties, beveiliging, e-commerce, sociale netwerken, marketing, hosting, databases, CMS, thema’s & plug-ins, etc.

Als resultaat krijg je:

  • een analyserapport
  • een lijst met aanbevelingen
  • persoonlijk adviesgesprek
-
+

Specificaties

Categorie:

Beschrijving

Volledige AUDIT van je WordPress website

Je bent nog geen klant van Online Expert en wenst toegang tot onze services met je bestaande WordPress website?

We verwelkomen alle klanten die op zoek zijn naar een langetermijnrelatie met een toegewijde serviceprovider voor hun website.

Er zijn wel twee voorwaarden:

  • Je website gebruikt WordPress als Content Management Systeem (CMS).
  • Je stemt er mee een dat we eerst een uitgebreide CONTROLE van je website doen.

We doen eerst een AUDIT van je WordPress website om vertrouwd te raken met de manier waarop deze is gebouwd. Zo kunnen we ook van tevoren de mogelijke problemen en aandachtspunten oplossen die zich zouden kunnen voordoen. Deze audit is vooral om te controleren of je website gezond is, dat wil zeggen vrij van beveiligingsgebreken en kwaadwillende website scripts.

We controleren 60 belangrijke punten van je website.

Als onderdeel van deze AUDIT voeren we ook eenmalig alle beheertaken uit die we binnen onze ★ Expert Website Abonnementen uitvoeren en maken een volledige back-up.

Ten slotte, het allerbelangrijkste, schrijven we een lijst met alle problemen die we hebben ontdekt en de oplossingen die we aanbieden. We geven je ook onze suggesties voor de verbeteringen die nodig zijn om je toegang te geven tot een van onze services.

De volledige procedure van deze AUDIT is een voorwaarde om te kunnen profiteren van onze services.

Deze audit is voor jou de gelegenheid om je website nauwkeurig te inventariseren en goed geïnformeerd te zijn om de juiste beslissingen voor je bedrijf te nemen.