SEO Audit

897,00 excl. BTW

Grondige evaluatieprocedure van de online vindbaarheid van je bedrijf:

CHECKLIST in 4 belangrijke SEO domeinen, variërend van inhoud, technische configuratie, sociale netwerken en je concurrentie.

Als resultaat krijg je:

  • een analyserapport
  • een lijst met aanbevelingen
  • een persoonlijke toelichting
-
+

Specificaties

Categorie:

Beschrijving

Volledige SEO AUDIT van je bedrijf

Je bent nog geen klant van ons en wenst toegang tot onze SEO services?

We verwelkomen alle klanten die op zoek zijn naar een langetermijnrelatie met een toegewijde serviceprovider om de online vindbaarheid van hun bedrijf te verbeteren met SEO.

Er is wel een voorwaarde:

  • Je stemt er mee in dat we een eerste grondige CONTROLE van je website doen.

We starten met een AUDIT op de huidige vindbaarheid van je website om vertrouwd te raken met je merk, je doelpubliek en je portfolio. Zo kunnen we ook van tevoren de mogelijke problemen en aandachtspunten evalueren die structureel extra aandacht vragen. Deze audit is vooral om te controleren wat je huidige situatie is, dat wil zeggen de kwaliteit van je website en hoeveel concurrentie je online hebt.

We controleren SEO in 4 belangrijke domeinen: de inhoud en prestaties van je website, verwijzingen van anderen, sociale netwerken en je concurrentie.

Als onderdeel van deze AUDIT voeren we ook alle taken uit die met een ★ SEO Assist abonnement mogelijk zijn.

Ten slotte, het allerbelangrijkste, schrijven we een lijst met alle problemen die we hebben ontdekt en de oplossingen die we aanbieden. We geven je ook onze suggesties voor de verbeteringen die nodig zijn om je toegang te geven tot een van onze SEO Abonnementen.

De volledige procedure van deze AUDIT is een voorwaarde om te kunnen profiteren van onze SEO services.

Deze audit is voor jou ook de gelegenheid om de vindbaarheid van je website nauwkeurig te inventariseren en goed geïnformeerd te zijn om de juiste beslissingen voor je bedrijf te nemen.