Search Audit

897,00 excl. BTW

Tijdens deze AUDIT:

  • krijg je zicht op de prestaties van je website en je Google Ads
  • controleren we de organische vindbaarheid (SEO) van je website
  • voeren we alle taken uit die met een ★ SEO Assist abonnement mogelijk zijn
  • controleren we in detail de configuratie en prestaties van je Google Ads (SEA)
  • ontvang je advies op 5 belangrijke domeinen: de inhoud en prestaties van je website, je Google Ads, de verwijzingen van anderen, sociale netwerken en je concurrentie
  • bespreken we je resultaten en advies tijdens een persoonlijk gesprek
-
+

Specificaties

Categorie:

Beschrijving

Volledige SEARCH AUDIT van je bedrijf

Je bent nog geen klant van ons en wenst toegang tot onze services?

We verwelkomen alle klanten die op zoek zijn naar een langetermijnrelatie met een toegewijde serviceprovider om de online vindbaarheid van hun bedrijf te verbeteren.

Er is wel een voorwaarde:

  • Indien je interesse hebt in onze website optimalisatie (SEO), stem je er mee in dat we een eerste externe CONTROLE van je website doen.
  • Indien je interesse hebt in ons Ads optimalisatie (SEA), stem je er mee in dat we een eerste interne CONTROLE van je Google Ads account doen.
  • Indien je interesse hebt in ons website beheer (WordPress), stem je er mee in dat we een interne CONTROLE van je website doen.

Met de SEARCH AUDIT bieden we je een unieke en snelle alles-in-één controle op het vlak van SEO, SEA en je website configuratie.

We starten met een controle op de huidige vindbaarheid van je website om vertrouwd te raken met je merk, je doelpubliek en je portfolio. We controleren vervolgens in detail de configuratie en prestaties van je Google Ads account. Tot slot evalueren we de huidige interne configuratie van je WordPress website.

Deze audit is een win-win voor jou en Online Expert!

Jij ontvangt na afloop van deze audit een gedetailleerd en gepersonaliseerd rapport met een lijst van alle problemen die we hebben ontdekt en de oplossingen.
We geven je onze suggesties voor de verbeteringen die nodig zijn en wat er nodig is om je toegang te geven tot onze services.
In een persoonlijk gesprek geven we op eenvoudige en begrijpelijke wijze meer uitleg bij onze vaststellingen en ons advies.

Ook als je na de audit geen verder gebruik wenst te maken van onze diensten, beschikt je na deze audit over een overzichtelijk en gedetailleerd rapport waarmee jij zelfstandig of met je huidige webontwikkelaar verder aan de slag kan.

Voor Online Expert heeft de audit als voordeel dat we je huidige online situatie volledig in detail kunnen controleren, en we vooraf eventuele problemen en aandachtspunten kunnen evalueren die daarna structureel extra aandacht zullen vragen tijdens een abonnement op onze services.

Met deze audit krijgen we samen met jou een goed zicht op de huidige kwaliteit en prestaties van je website, je Google Ads en op de concurrentie die je online hebt.

De volledige procedure van deze AUDIT is een voorwaarde om te kunnen profiteren van al onze services.

Deze audit is voor jou dé gelegenheid om zonder een abonnement de vindbaarheid van je website nauwkeurig te inventariseren en goed geïnformeerd de juiste beslissingen voor je bedrijf te kunnen nemen.