Usability Audit

897,00 excl. BTW

Deze usability audit heeft voordelen voor elk bedrijf dat de effectiviteit van de eigen website wil vergroten. Met de uitkomst en het advies van deze audit kan je de gebruiksvriendelijkheid van je site verbeteren. Je vermindert onduidelijkheid en frustratie bij gebruikers die je website bezoeken. Hierdoor gaan website bezoekers sneller overgaan tot de gewenste actie.

-
+

Specificaties

Categorie:

Beschrijving

Volledige USABILITY AUDIT van je website

Met deze AUDIT:

  • krijg je zicht op de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van je website
  • controleren we de organische vindbaarheid (SEO) van je website op een aantal belangrijke zoekwoorden
  • voeren we alle taken uit die met een ★ SEO Assist abonnement mogelijk zijn
  • ontvang je advies op 5 belangrijke domeinen: de inhoud en prestaties van je website, de verwijzingen van anderen, je concurrentie
  • bespreken we je resultaten en advies tijdens een persoonlijk gesprek

We voeren van buitenaf een gedetailleerde controle op je huidige website uit. Naast aspecten zoals snelheid en gebruikersgemak, controleren we ook de huidige vindbaarheid van je website op een aantal belangrijk zoekwoorden. We controleren of website bezoekers snel en gemakkelijk de gewenste belangrijkste acties en doelstellingen kunnen uitvoeren en wat er nodig is om dit nog verder te verbeteren.

Deze audit is een win-win voor jou en Online Expert!

Jij ontvangt na afloop van deze audit een gedetailleerd en gepersonaliseerd rapport met een lijst van alle problemen die we hebben ontdekt en de oplossingen.
We geven je onze suggesties voor de verbeteringen die nodig zijn en wat er nodig is om je toegang te geven tot onze services.
In een persoonlijk gesprek geven we op eenvoudige en begrijpelijke wijze meer uitleg bij onze vaststellingen en ons advies.

De resultaten van deze audit geven ons ook de mogelijkheid om goed vertrouwd te raken met je merk, je doelpubliek en je portfolio. Enkel zo kunnen we samen bepalen of er een klik is voor een verdere samenwerking. Deze audit heeft als voordeel dat we je huidige online situatie volledig in detail kunnen controleren, en we vooraf eventuele problemen en aandachtspunten kunnen evalueren die daarna structureel extra aandacht zullen vragen tijdens een abonnement op onze services.

Ook als je na de audit geen verder gebruik wenst te maken van Online Expert diensten, beschikt je over een overzichtelijk en gedetailleerd rapport waarmee jij zelfstandig of met je huidige webontwikkelaar verder aan de slag kan.

Deze AUDIT is een ideale start en voorwaarde om te kunnen profiteren van onze services.

Voor jou is deze audit dé gelegenheid om zonder een abonnement de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van je website nauwkeurig te inventariseren en goed geïnformeerd de juiste beslissingen voor je bedrijf te kunnen nemen.