1 January 2016 in Algemeen

TranzProductions en Online Expert

door Olivier Arntz 1.23 min lezen
getagd

TranzProductions was tot eind 2015 de oude bedrijfsnaam van Online Expert. Lees hier meer over de achtergrond en redenen voor de naamsverandering.

Als je op zoek was naar TranzProductions voor online ondersteuning dan ben je op het juiste adres. Ben je echter op zoek naar een DJ of producer dan kan je terecht op www.tranzproductions.com.

TranzProductions

Van augustus 2010 tot december 2015 was TranzProductions de commerciële naam van het bedrijf van Olivier Arntz.

Waarom een naamsverandering?

Uit diverse reacties tijdens nieuwe kennismakingen en heel soms ook uit feedback van bestaande klanten, bleek dat TranzProductions niet zo een ideale bedrijfsnaam was.

Online Expert

Ook in de periode met bedrijfsnaam TranzProductions stond er reeds 'Je persoonlijke online expert' op visitekaartjes en website. De keuze voor de nieuwe bedrijfsnaam Online Expert begon dus al vrij snel spontaan boven te drijven.

Bij een nieuwsgierige controle eind 2015 bleek tot onze stomme verbazing dat “online expert” nog steeds beschikbaar was als be-domeinnaam. Een gat in de markt! :)

Uiteindelijk kozen we online-expert.be als primaire domeinnaam wegens de twee opeenvolgende e's in de naam. De domeinnaam onlineexpert.be werd een doorverwijzing met omleiding naar online-expert.be.


Auteur

Online Expert Olivier Arntz

Olivier Arntz

Online Expert

Zaakvoerder van Online Expert. Gek op bedrijven online beter vindbaar en succesvoller maken.

Ontvang de nieuwste Online Expert tips

Getuigenissen

Dit is wat klanten over Online Expert vertellen

 • "Wat een verschil met onze vorige partner. Olivier is na het overeenkomen van de samenwerking onmiddellijk in actie getreden, heeft zeer snel vele verbeteringen doorgevoerd en communiceert zeer duidelijk. Aanrader voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar online expert."

  Online Expert review door Erwin Liekens

  Erwin Liekens

  Stadsgids bij Taste The City

 • "Sinds we het vertrouwen aan Olivier hebben gegeven is onze zaak gestaag gegroeid. Wij raden Online Expert zeker aan en danken Olivier voor de continue updates en uitstekende service."

  Online Expert review door Guy Verhaegen

  Guy Verhaegen

  Zakenpartner De Keyser en de kok

 • "Het leuke aan werken met Olivier is dat wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb, hij snel antwoordt, probeert te helpen waar hij kan en me tips geeft over wat ik zelf kan doen."

  Online Expert review door Sofie-Ann Bracke

  Sofie-Ann Bracke

  Trainer in lichaamshouding

 • "Met Olivier samenwerken is een aangename ervaring. Hij denkt met u mee en behoedde mij vaak om bepaalde keuzes te maken die technisch niet haalbaar waren of niet zouden bijdragen tot het gewenste resultaat."

  Online Expert review door Danièla Laeremans

  Danièla Laeremans

  Marketing manager bij Vitrapack en Rask

 • "Persoonlijke dienstverlening, mooi en functioneel webontwerp, constante begeleiding en opvolging. Blij!"

  Online Expert review door Sabine Bulcke

  Sabine Bulcke

  Zaakvoerder Interaxi