Google Ads expert tot je dienst

Plaats je bedrijf onmiddellijk in de schijnwerpers door succesvolle advertenties in Google Ads te optimaliseren met je persoonlijke ads specialist


Het Perfecte Duo

Het Perfecte Duo

Google en Facebook zijn momenteel de meest winstgevende platformen om je bedrijf online mee te adverteren. Het is een fabeltje dat je enkel één van beiden moet kiezen. In het huidige landschap vertrouwen de meest competitieve reclamecampagnes niet op Facebook of Google, ze vertrouwen op Facebook EN Google. Ze zijn absoluut goed combineerbaar en samen in te zetten om je beste resultaten tot nu toe te behalen.

Voordelen

 • Ads ROI verhogen

  Verhoog de ROI van je Ads

  We bewaken, optimaliseren en verhogen het rendement op je advertentiekosten

  Lees Meer
 • Combineer FB en Google Ads

  Gebruik de twee krachtigste advertentieplatformen tegelijk

  Lees Meer

Over Online Expert

Over Online Expert

Online Expert beheert en optimaliseert al sinds 2010 Google Ads. In 2019 zijn Facebook ads aan toegevoegd om lokale ondernemers en kleine bedrijven te helpen met de ideale combinatie. We volgen regelmatig training en gebruiken professionele tools, zodat onze klanten steeds voorop kunnen lopen met besparing van hun eigen tijd en middelen.

Getuigenissen

Dit is wat klanten over Online Expert vertellen

 • "Wat een verschil met onze vorige partner. Olivier is na het overeenkomen van de samenwerking onmiddellijk in actie getreden, heeft zeer snel vele verbeteringen doorgevoerd en communiceert zeer duidelijk. Aanrader voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar online expert."

  Online Expert review door Erwin Liekens

  Erwin Liekens

  Stadsgids bij Taste The City

 • "Sinds we het vertrouwen aan Olivier hebben gegeven is onze zaak gestaag gegroeid. Wij raden Online Expert zeker aan en danken Olivier voor de continue updates en uitstekende service."

  Online Expert review door Guy Verhaegen

  Guy Verhaegen

  Zakenpartner De Keyser en de kok

 • "Het leuke aan werken met Olivier is dat wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb, hij snel antwoordt, probeert te helpen waar hij kan en me tips geeft over wat ik zelf kan doen."

  Online Expert review door Sofie-Ann Bracke

  Sofie-Ann Bracke

  Trainer in lichaamshouding

 • "Met Olivier samenwerken is een aangename ervaring. Hij denkt met u mee en behoedde mij vaak om bepaalde keuzes te maken die technisch niet haalbaar waren of niet zouden bijdragen tot het gewenste resultaat."

  Online Expert review door Danièla Laeremans

  Danièla Laeremans

  Marketing manager bij Vitrapack en Rask

 • "Persoonlijke dienstverlening, mooi en functioneel webontwerp, constante begeleiding en opvolging. Blij!"

  Online Expert review door Sabine Bulcke

  Sabine Bulcke

  Zaakvoerder Interaxi