SEO Specialist Google zoekmachine optimalisatie

Maak je website met ons SEO advies ook zonder advertenties op langere termijn gemakkelijk vindbaar voor jouw ideale klant


Trek ideale bezoekers aan

Trek ideale bezoekers aan

Je investering in een website moet concrete resultaten opleveren. Graag zo snel en zo veel mogelijk ideale klanten. Dat bereik je niet door gewoon meer verkeer naar je website. Wel door zichtbaarder te worden voor mensen met het profiel van jouw ideale klant. Die bezoekers zullen eerder overgaan tot bestellen, inschrijven of welk ander resultaat je voor ogen hebt met je website.

Leer meer
SEO Google Zoekoptimalisatie

Dit is voor jou gemaakt

Dit is voor jou gemaakt

Met onze SEO ondersteuning op maat gaat je website ook zonder advertenties voor langere termijn klimmen naar topposities in zoekresultaten en goed gevonden wordt door je gewenste doelpubliek.

Getuigenissen

Dit is wat klanten over Online Expert vertellen

 • "Wat een verschil met onze vorige partner. Olivier is na het overeenkomen van de samenwerking onmiddellijk in actie getreden, heeft zeer snel vele verbeteringen doorgevoerd en communiceert zeer duidelijk. Aanrader voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar online expert."

  Online Expert review door Erwin Liekens

  Erwin Liekens

  Stadsgids bij Taste The City

 • "Sinds we het vertrouwen aan Olivier hebben gegeven is onze zaak gestaag gegroeid. Wij raden Online Expert zeker aan en danken Olivier voor de continue updates en uitstekende service."

  Online Expert review door Guy Verhaegen

  Guy Verhaegen

  Zakenpartner De Keyser en de kok

 • "Het leuke aan werken met Olivier is dat wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb, hij snel antwoordt, probeert te helpen waar hij kan en me tips geeft over wat ik zelf kan doen."

  Online Expert review door Sofie-Ann Bracke

  Sofie-Ann Bracke

  Trainer in lichaamshouding

 • "Met Olivier samenwerken is een aangename ervaring. Hij denkt met u mee en behoedde mij vaak om bepaalde keuzes te maken die technisch niet haalbaar waren of niet zouden bijdragen tot het gewenste resultaat."

  Online Expert review door Danièla Laeremans

  Danièla Laeremans

  Marketing manager bij Vitrapack en Rask

 • "Persoonlijke dienstverlening, mooi en functioneel webontwerp, constante begeleiding en opvolging. Blij!"

  Online Expert review door Sabine Bulcke

  Sabine Bulcke

  Zaakvoerder Interaxi