10 August 2010 in Algemeen

Goedkope Doe-Het-Zelf Website

door Olivier Arntz 1.49 min lezen

Ook voor startende ondernemers of kleine eenmanszaken is een bedrijfswebsite belangrijk om jezelf goed in de markt te positioneren en nieuwe klanten aan te trekken. Vaak is het budget om te investeren in een website echter beperkter. Dat hoeft geen probleem te zijn om meteen aan de slag te gaan.

Online Expert wil iedere ondernemer op weg helpen waarvoor een bedrijfswebsite belangrijk is. Als je budget om te investeren in een website beperkt is, bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn in relatie tot wat je wil bereiken.

Onze ondersteuning kan variëren van het helpen bij het maken van een website bij een een cloud-gebaseerd platform voor webdesign bij andere leveranciers (vb. Wordpress, Wix, ...) tot het starten met een project of abonnement bij Online Expert voor een website met extra functionaliteit op maat.

Persoonlijke begeleiding kan bijvoorbeeld nuttig zijn om uit te leggen hoe je zelf optimaal webpagina’s samenstelt, structuur aanbrengt, afbeeldingen toevoegt, teksten wijzigt, en nog veel meer om van je website echt een succes te maken.

In geval van een website abonnement bij Online Expert krijgt je de beschikking over de volgende professionele website tools:

Om er voor te zorgen dat jij je zelf helemaal kan focussen op de inhoudelijke en artistieke aspecten van je website, regelen wij voor jou de volgende operationele zaken :

De belangrijkste voorwaarde is dat je er zin in hebt en zelf aan de slag wil gaan. Je kan daarbij steeds flexibel rekenen op onze extra ondersteuning voor technisch complexere zaken als je daar behoefte aan hebt.

Klinkt dit interessant? Laten we persoonlijk kennis maken om samen te bekijken hoe we het beste verder gaan.


Auteur

Online Expert Olivier Arntz

Olivier Arntz

Online Expert

Zaakvoerder van Online Expert. Gek op bedrijven online beter vindbaar en succesvoller maken.

Ontvang de nieuwste Online Expert tips

Getuigenissen

Dit is wat klanten over Online Expert vertellen

 • "Wat een verschil met onze vorige partner. Olivier is na het overeenkomen van de samenwerking onmiddellijk in actie getreden, heeft zeer snel vele verbeteringen doorgevoerd en communiceert zeer duidelijk. Aanrader voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar online expert."

  Online Expert review door Erwin Liekens

  Erwin Liekens

  Stadsgids bij Taste The City

 • "Sinds we het vertrouwen aan Olivier hebben gegeven is onze zaak gestaag gegroeid. Wij raden Online Expert zeker aan en danken Olivier voor de continue updates en uitstekende service."

  Online Expert review door Guy Verhaegen

  Guy Verhaegen

  Zakenpartner De Keyser en de kok

 • "Het leuke aan werken met Olivier is dat wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb, hij snel antwoordt, probeert te helpen waar hij kan en me tips geeft over wat ik zelf kan doen."

  Online Expert review door Sofie-Ann Bracke

  Sofie-Ann Bracke

  Trainer in lichaamshouding

 • "Met Olivier samenwerken is een aangename ervaring. Hij denkt met u mee en behoedde mij vaak om bepaalde keuzes te maken die technisch niet haalbaar waren of niet zouden bijdragen tot het gewenste resultaat."

  Online Expert review door Danièla Laeremans

  Danièla Laeremans

  Marketing manager bij Vitrapack en Rask

 • "Persoonlijke dienstverlening, mooi en functioneel webontwerp, constante begeleiding en opvolging. Blij!"

  Online Expert review door Sabine Bulcke

  Sabine Bulcke

  Zaakvoerder Interaxi