25 July 2020 in Algemeen

Tools om je als ondernemer te ondersteunen

door Olivier Arntz 2.25 min lezen

Op deze pagina vind je een overzicht van handige tools waar Online Expert zelf vertrouwd mee is en regelmatig gebruik van maakt.

Er zijn naast deze tools nog een heleboel andere gelijkaardige hulpmiddelen op de markt, die mogelijk net zo goed zijn.
Bij dit overzicht ook geen enkele garantie of technische ondersteuning van Online Expert als je geen service abonnement hebt.

Deze pagina is enkel bedoeld om je te helpen bij jouw persoonlijke zoektocht naar geschikte tools om jouw bedrijf te ondersteunen. Zo kan je zelfstandig al een heleboel zelf realiseren.

Wil je graag geholpen worden door Online Expert?
Met een service abonnement van Online Expert kan je niet alleen rekenen op deskundig advies, maar ook op concrete ondersteuning bij de configuratie en optimalisatie van je online strategie.

Bekijk ook het overzicht met specifieke tools voor het testen en analyseren van je website en SEO-tools.

Online

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) is een dochteronderneming van Amazon en biedt on-demand cloud-gebaseerde platformen en applicaties.
Website: aws.amazon.com

Uptime Robot

Uptime Robot levert constante monitoring voor je website. Je kan tot 50 monitors gratis instellen die om de 5 minuten controleren. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de crawler van Uptime Robot blokkeert voor je Google Analytics :).
Website: uptimerobot.com

Grafisch

GIMP

GIMP (GNU Image Manipulation Program) is een grafisch programma voor digitale beeldbewerking, onder andere het bewerken van foto's. Het is beschikbaar op Windows, macOS, Linux, BSD, OS/2 en Unix.
GIMP is gratis en beschikt over zeer uitgebreide functionaliteit en ondersteunt diverse afbeeldingsformaten. Het bevat ook een ingebouwde scripting engine waarmee je als gebruiker met een klein beetje programmeeraanleg zelf de functionaliteit van GIMP kunnen uitbreiden.
Website: gimp.org

Veilig

1Password

1Password is een wachtwoord-beheerder om verschillende wachtwoorden, softwarelicenties en andere gevoelige informatie op te slaan in een virtuele kluis die is vergrendeld met een PBKDF2-beveiligd hoofdwachtwoord.
Met 1Password hoef je nooit meer te zoeken naar je paswoorden en heb je voor elk apparaat een volledig ander en dus super veilig wachtwoord. Je kan 1Password gebruiken op computer, tablet en smartphone. Je onthoudt slechts één enkel paswoord, en 1Password vult automatisch al je overige paswoorden in afhankelijk van de website of het tool wat je op dat moment gebruikt. Ook de ingebouwde tweetrapsverificatie maakt het zeer eenvoudig om extra veilig in te loggen zonder extra handelingen. Ook perfect om andere gevoelige gegevens zoals bijvoorbeeld creditcardgegevens bij te houden.
Website: 1password.com


Auteur

Online Expert Olivier Arntz

Olivier Arntz

Online Expert

Zaakvoerder van Online Expert. Gek op bedrijven online beter vindbaar en succesvoller maken.

Ontvang de nieuwste Online Expert tips

Getuigenissen

Dit is wat klanten over Online Expert vertellen

 • "Wat een verschil met onze vorige partner. Olivier is na het overeenkomen van de samenwerking onmiddellijk in actie getreden, heeft zeer snel vele verbeteringen doorgevoerd en communiceert zeer duidelijk. Aanrader voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar online expert."

  Online Expert review door Erwin Liekens

  Erwin Liekens

  Stadsgids bij Taste The City

 • "Sinds we het vertrouwen aan Olivier hebben gegeven is onze zaak gestaag gegroeid. Wij raden Online Expert zeker aan en danken Olivier voor de continue updates en uitstekende service."

  Online Expert review door Guy Verhaegen

  Guy Verhaegen

  Zakenpartner De Keyser en de kok

 • "Het leuke aan werken met Olivier is dat wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb, hij snel antwoordt, probeert te helpen waar hij kan en me tips geeft over wat ik zelf kan doen."

  Online Expert review door Sofie-Ann Bracke

  Sofie-Ann Bracke

  Trainer in lichaamshouding

 • "Met Olivier samenwerken is een aangename ervaring. Hij denkt met u mee en behoedde mij vaak om bepaalde keuzes te maken die technisch niet haalbaar waren of niet zouden bijdragen tot het gewenste resultaat."

  Online Expert review door Danièla Laeremans

  Danièla Laeremans

  Marketing manager bij Vitrapack en Rask

 • "Persoonlijke dienstverlening, mooi en functioneel webontwerp, constante begeleiding en opvolging. Blij!"

  Online Expert review door Sabine Bulcke

  Sabine Bulcke

  Zaakvoerder Interaxi