Expert Time Pack

220,003.750,00 excl. BTW

Met Expert Time Packs kan je rekenen op gespecialiseerde online ondersteuning en profiteer je van kortingen op het standaard uurtarief.

Voordeel 1: De berekening is gebaseerd op een voorkeurstarief gereserveerd voor Online Expert abonnees, in plaats van het standaardtarief van €130/uur.

Voordeel 2: Hoe hoger het pakket, hoe minder de servicetijd je kost. Het uurtarief voor een pakket van 30 uur bedraagt €80/uur.

Voordeel 3: De tijd kan in bulk gebruikt worden voor advies, ondersteuning en acties bij alle services die Online Expert aanbiedt, dus ook zeer gespecialiseerde SEO en SEA ondersteuning.

Voor kortlopende projecten in ontwikkeling of voor eenmalige behoeften kan het gebruik van Expert Time Packs soms efficiënter en flexibeler zijn dan kiezen voor een project of een abonnement met een vaste prijs.

-
+

Specificaties

SKU: N/A Categorie:

Beschrijving

Dat is niet alles!

Expert Time Packs zijn om 5 redenen populair:

Zeer mooie kortingen

Je profiteert van zeer gespecialiseerde kennis en vaardigheden in ruil voor je engagement en je vertrouwen in de ondersteuning van Online Expert.

Voor de grootste pakketten , kan je 40% besparen op de standaardtarieven.

Prioritaire service

Je positie in de werkvoorraad krijgt meer prioriteit en nieuwe taken kunnen sneller worden gepland.

Flexibiliteit

Je kan Expert Time Packs gebruiken voor alles wat je nodig hebt, van complexere website-aanpassingen tot zeer geavanceerde SEO en SEA activiteiten.

Lange houdbaarheidsdatum

Het gekozen pakket is maximaal 12 maanden geldig en je kan het op elk moment gebruiken voor alles wat je maar wenst.

Maandelijkse rapporten

Alle besteedde tijd van Expert Time Packs wordt continu nauwgezet en transparant bijgehouden en geregistreerd. Je ontvangt op regelmatige tijdstippen en rapport waarin je precies weet hoe je investering wordt gebruikt.