Website Licenties

Sommige website licenties en hulpmiddelen van derden zijn soms essentieel voor de constructie en werking van je website op maat.

Dit zijn ofwel WordPress-extensies of andere diensten die in hetzelfde CMS kunnen worden geïntegreerd.

Licentiekosten gedekt door een Online Expert Website Abonnement

Wanneer deze licenties en hulpmiddelen van derden betaald moeten worden, betaalt Online Expert een deel van de aankoop- en verlengingskosten.

Het gaat hierbij om premium hulpmiddelen die worden gebruikt om je site te bouwen en goed te laten werken, maar waarvoor we als ontwikkelaar voordelige tarieven hebben. Met onze development licenties kan je deze extensies enkel op jouw website gebruiken. Ze zijn een jaar geldig en worden telkens verlengd zolang je je op onze onderhoudsdiensten van je website abonneert.

Standaard beschik je in elk Online Expert Website Abonnement over de volgende licenties:

  • Gravity Forms Elite ($259/jaar): het gemakkelijkste, meest vertrouwde hulpmiddel om zeer geavanceerde website contactformulieren te maken.
  • Advanced Custom Fields Pro ($25): de standaard om je website uit te breiden met diverse aangepaste functionaliteiten volledig op maat.
  • Elegant Themes DIVI Page Builder ($89/jaar): een heel populaire WordPress Page Builder om je website zelf op eenvoudige wijze samen te stellen.

Als je besluit om een ​​andere leverancier te kiezen voor je website, dien je deze licenties zelf aan te schaffen indien verder gebruikt ervan gewenst of noodzakelijk is voor de goede werking van je website.

Individuele website kosten

Aan de andere kant, als het gaat om vrij specifieke hulpmiddelen die alleen nodig zijn voor de ontwikkeling van jouw website, dan is de aankoop volledig voor jouw rekening en is de verlenging (meestal jaarlijks) jouw eigen verantwoordelijkheid.

In dit geval leveren wij je een lijst met een overzicht van deze zelf te betalen hulpmiddelen, zodra deze zijn geïdentificeerd tijdens de ontwikkelfase van je website of na de migratie van je bestaande website naar een Online Expert abonnement.

Zodra de lijst met deze extensies en hulpmiddelen van derde partijen is vastgelegd en goedgekeurd, begeleiden we je tijdens een live sessie om de aankoop zelf optimaal te kunnen regelen en opvolgen.

Belangrijke opmerking:
Hoe meer je om maatwerk vraagt, hoe meer de kosten van deze licenties en hulpprogramma’s van derden kunnen zijn: soms enkele honderden euro’s per jaar. Online Expert zal je steeds de meest aangewezen oplossing adviseren, zowel functioneel als financieel.