Licentie Shop Tickets (jaarlijks)

150,00 excl. BTW / jaar

Met deze licentie kan je in je webshop naast producten en diensten ook tickets voor diverse soorten evenementen verkopen. Denk hierbij aan optredens, opleidingen, cursussen, workshops, …

Licentieprijs is exclusief de benodigde werkzaamheden om je gewenste configuratie volledig naar wens en op maat te maken.

-
+

Specificaties

Categorie:

Beschrijving

Neem met deze licentie de controle over je kaartverkoop in je webshop.

Met de Shop Tickets Licentie kan je aan een bepaald evenement zoveel tickets toevoegen als je wil en deze tickets volledig zelfstandig verkopen in je webshop. Elk ticket heeft zijn eigen prijs, voorraad, SKU en een gespecificeerd tijdsbestek voor wanneer de kaartverkoop start en stopt.

Geen websites van derden, geen extra kosten voor het verwerken van tickets … alleen jij, je deelnemers en een super evenement.

Neem de volledige controle over het ticketproces voor je evenementen en pas het volledig aan je behoeften aan. Wij ondersteunen je hier vanzelfsprekend bij.

Deze licentie maakt het mogelijk om het aanmaken van evenementen en tickets optimaal te integreren met je webshop zodat bezoekers van begin tot einde op je website kunnen blijven.

Met aangepaste deelnemer registratieformulieren kan je bijkomende informatie verzamelen zoals de grootte van een T-shirt, voorkeuren voor eten, verjaardag voor een attentie, …

Gekochte tickets worden rechtstreeks naar de gebruikers gemaild, zodat ze deze eenvoudig kunnen afdrukken of op een mobiel apparaat kunnen ophalen om in te checken. Beheerders op je website hebben toegang tot de deelnemersinformatie in de backend en kunnen informatie indien nodig exporteren naar CSV. Wanneer je evenement begint, kan je je medewerkers de gasten handmatig laten noteren als ingecheckt of automatisch door de QR-code op hun ticket te scannen.

Deze licentie werkt samen met de module om evenementen op je website aan te maken en met je webshop voor de concrete verkoop.

OPGELET: Hou er rekening mee dat deze licentie op dit moment GEEN tickets voor terugkerende evenementen ondersteunt. Hou hier rekening mee voordat je je abonneert, of neem contact met ons op om je wensen vooraf te bespreken.

Licentieprijs is exclusief benodigde werkzaamheden voor een configuratie op maat.