Vaak Gestelde Vragen

Al sinds 2010 ontwerpt, beheert en optimaliseert Online Expert websites. Gedurende al die tijd waren er een aantal vragen van website bezoekers die regelmatig terug keerden.

Geen zorgen, Online Expert is er om je daarmee te helpen met een beproefde aanpak en proces.

De kost van een website hangt af van diverse factoren, net zoals de kost voor een huis sterk kan variëren. Website projecten starten meestal rond 4000 euro voor standaard bedrijfswebsites en variëren hogerop afhankelijk van je specifieke wensen.

De benodigde tijd voor het produceren van een website is afhankelijk van de grootte en complexiteit van je site en de kwaliteit van de input die je aanlevert. Een standaard website vraagt meestal een zestal weken van begin tot eind als je reeds goed hebt nagedacht over gewenste inhoud en functionaliteit.

Ja, en daar helpt Online Expert je graag bij. In alle Expert abonnementen zit standaard een domeinnaam en hosting inbegrepen. Daar betaal je niets extra voor.

Ja! Online Expert ontwerpt websites die werken op alle apparaten. Door gebruik te maken van ‘responsive design’ is je site geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Zeker! Online Expert heeft veel ervaring met het maken van online shops voor verkoop van producten of ticketverkoop voor evenementen en workshops.

Een Content Management Systeem of kortweg CMS is een hulpmiddel wat toelaat dat je zelf gemakkelijk de inhoud van pagina’s op je website kan onderhouden zonder enige technische kennis. Een CMS maakt het mogelijk dat je zeer laagdrempelig pagina’s, foto’s, producten of blog artikels kan toevoegen of aanpassen op je website. Je hebt hier geen extra software voor nodig – enkel een web browser en internet verbinding volstaat.

Ja, Online Expert voorziet steeds een standaard training of uitleg bij afgenomen diensten. Ook een training volledig op maat uitgewerkt behoort tot de mogelijkheden.

Search Engine Optimisation of kortweg SEO is alles wat te maken heeft met je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google krijgen. Hoe hoger je site vermeld wordt in zoekresultaten, hoe groter de kans dat je site meer verkeer (en klanten) krijgt.

Er komt zeer veel kijken bij het toepassen van goede SEO. Het belangrijkste is om goede teksten op je website te plaatsen. Sleutel tot succes is goed geschreven inhoud gericht op succesvolle zoekwoorden.

Online Expert is gespecialiseerd in SEO dus de ideale partner voor advies en ondrsteuning.

Zelf schrijven we geen teksten, maar als je daar hulp bij wenst, kunnen we je in contact brengen met een copywriter gespecialiseerd in het schrijven voor internet.

Ja. Als onderdeel van je website ontwerp kunnen onze grafische ontwerpers ook je logo maken.

Een domeinnaam is je adres op internet. Typisch is dit iets zoals jebedrijf.be of yourcompany.com.

Web hosting is een dienst die toelaat dat je website zichtbaar is op Internet. Eenvoudig gesteld is het een computer in een datacenter waar je website actief op is.

Ja. Voor het gebruik van e-mail op Internet heb je de keuze uit diverse professionele oplossingen. Om de kwaliteit en snelheid van je site en je mail te garanderen leveren we voor elk afzonderlijk de meest optimale invulling. Integratie en combinatie met je eventueel reeds bestaande email behoort ook tot de mogelijkheden.

Responses

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.